Despre Mihaela Boncioaga

Sunt Mihaela Boncioaga si … sunt de “HR” si in HR din 2000 cand am decis sa pornesc pe un nou drum, sa-mi urmez visul de a fi Head Hunter!bub_0098

Atunci, am demisionat din functia de “profesor informatica” si am devenit freelancer si, ulterior, impreuna cu echipa construita – recruiteri si psihologi, am oferit servicii de recrutare personal si head hunting atat firmelor nationale cat si internationale (psihologia umana m-a fascinat inca din adolescenta iar cartile citite in aceasta directie m-au ajutat mult pentru a fi utila in noua mea postura).

In cei peste 16 ani de activitate am adunat un portofoliu de peste 1000 de clienti, incepand cu cei autohtoni, mici si mari, si continuand cu firme internationale – le-am vandut serviciile noastre si le-am oferit “omul potrivit la locul potrivit”. Toata aceasta perioada ne-am straduit sa fim cat mai buni pentru a fi utili ambelor baricade. In Resurse umane ai rezultate scontate atunci cand ambele parti sunt multumite. De la muncitor necalificat la General Manager si CEO, am invatat ca, inainte de a demara orice proiect, este vital sa definim clar si precis ceea ce dorim de la functia dorita  .

Din 2010 ne-am specializat in servicii HH+ (Head Hunting pentru “pozitii cheie” in Romania, mai exact Top si Middle Management).

Vreau detalii

Daca te-ai saturat sa ai parte de multe, multe ore de interviuri “in gol” cu oameni “nepotriviti” posturilor vacante si vrei sa te poti concentra pe activitatile prioritare, cred ca iti pot fi utila si tie, daca vrei :)

Cum?modif

Oferindu-ti consiliere, indrumare si rezultate optime in cautarea “persoanei potrivite”:

  • Daca vrei sa-ti cresti echipa manageriala,
  • Daca vrei sa-ti cresti rezultatele echipei cu manageri capabili sa ii motiveze,
  • Daca vrei sa-ti cresti rezultatele afacerii tale avand in echipa ta oamenii cei mai performanti,
  • Daca vrei sa iti permiti sa te focalizezi pe activitatile de baza,
  • Daca vrei…
Trimite-mi provocarea ta