Idei pentru vânzări – 19 – Pachetul …

24

24În esență, vânzările sunt doar relații interumane.

Mărimea și valoarea lor sunt determinate de capacitatea personală a SuperOmului de Vânzări (autotocontrol și autodisciplină) de a genera încredere celui din fața sa în el.

În acest demers omul de vânzări are la dispoziție o mulțime de instrumente de lucru infailibile:

  1. Zâmbet;
  2. Întrebări;
  3. Ascultat;
  4. Lăudat;
  5. Fără negații;
  6. Surprize plăcute;
  7. Demonstrații;
  8. Oferta unică de vânzare.

Cel de-al noulea instrument: pachetul de produse și servicii – cel care generează vânzări mai multe și mai scumpe.

Dacă privim și analizăm la rece, până la urmă doar atât oferim: un produs (un serviciu)?

Dar toate celălate care se întâmplă sau/și le facem în legătură cu acel produs (serviciu) de ce nu avem curajul să le specificăm?  

Produsele (serviciile) complementare celui cumpărat de ce nu le prezentăm?

Doar din neglijență?

SuperOamenii de Vânzări lucrează total și radical diferit folosind întregul arsenal pe care îl au la dispoziție pentru a genera încredere în ei și în firma din care fac parte!

Succint, pachetul de produse și serviciu cuprinde  toate produsele (serviciile) care se asociază cu produsul (serviciul) ales (dorit) și toate serviciile prestate după efectuarea plății.

Pachetul de produse și servicii se concepe și se prezintă oricui, în orice situație. Fără nicio reținere! Nu pleca niciodată de la ideea preconcepută că (potențialul) clien(ul) știe sau subînțelege că și acestea îi sunt utile sau că îi vor fi date.

Fă-ți datoria și ajută-l să înțeleagă, ba mai mult, să conștientizeze ansamblul pe care i-l propui ca el să fie mulțumit de relația cu firma ta și de prețul propus.

Ideea 19: Pachetul de produse și servicii – îl prezinți, îl explici, îl demonstrezi cu mândrie și încredere – asta-i munca!

Aceasta este credința mea, dă-mi-o, te rog, pe a ta!

***

curs-online-jpeg

 

Dacă vrei să te constriești ca și vânzător profesionist, dă-mi voie să-ți recomand CURSUL ONLINE – METODA DE VÂNZĂRI 3D.

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *