Idei pentru vânzări – 20 – Ce vindem: …

24

24În esență, vânzările sunt doar relații interumane.

Mărimea și valoarea lor sunt determinate de capacitatea personală a SuperOmului de Vânzări (autotocontrol și autodisciplină) de capacitatea sa de a genera încredere celui din fața sa în el.

Pentru a înțelege esența vânzărilor (în fond acestea nu sunt inginerie nucleară sau operație pe cord deschis!) îți propun o serie de articole dedicate unor … noțiuni de bază!

Prima: ce vindem: preț sau valoare?

O mulțime dintre oamenii care vând , din păcate suficient de mare, este certitudinea că prețul este principalul indicator pe baza căruia (potențialul) client(ul) ia de decizia de a cumpăra.

Dacă în privința lor pot fi circumstanțe atenuante pentru această credință, deranjat este că și un număr nepermis de mare de Proprietari IMM și Manageri Vânzări sunt„robii” aceleiași gândiri păguboase.

SuperOamenii de Vânzări (cei care fac vânzările uriașe și comisioane/ bonusuri pe măsură!) lucrează total și radical diferit controlându-și credințele și nu mergând la pas împreună cu cei mulți și fără bani în buzunar!

Clarificarea personală a esenței vânzării – ce vând: preț sau valoare? este un pas vital pentru a vinde mai mult și mai scump.

Atât timp cât diferența nu este înțeleasă de către fiecare vânzător (inclusiv Proprietar IMM și Manager Vânzări!) nici să nu așteptăm minuni – vor fi doar vânzări naturale (piața le cere, se fac de la sine, oamenii care vând sunt doar … „scriitori de comenzi”!), vânzări influențate, cele care aduc banii adevărați – nici vorbă!!!

Dacă vrei să vezi diferența, să o înțelegi, să o simți, să o trăiești – doar fă-ți:

Ideea 20: Valoarea produsului/serviciului pe care îl vinzi – pune-o în mintea ta și în inima ta, în ADN-ul tău, și fă-ți-o stare de spirit!

În rest … vinde (potențialului) client(ului) încredere și mândrie! Doar atât!!!

Aceasta este credința mea, dă-mi-o, te rog, pe a ta!

***

curs-online-jpeg

 

Dacă vrei să te constriești ca și vânzător profesionist, dă-mi voie să-ți recomand CURSUL ONLINE – METODA DE VÂNZĂRI 3D.

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *