Idei pentru vânzări – 21 – Triada: …

24

24În esență, vânzările sunt doar relații interumane.

Mărimea și valoarea lor sunt determinate de capacitatea personală a SuperOmului de Vânzări (autotocontrol și autodisciplină) de capacitatea sa de a genera încredere celui din fața sa în el.

Pentru a înțelege esența vânzărilor (în fond acestea nu sunt inginerie nucleară sau operație pe cord deschis!) îți propun o serie de articole dedicate unor … noțiuni de bază!

Prima: ce vindem – preț sau valoare?

A doua: triada: nevoi – avantaje – caracteristici

Nevoile potențialului client sau clientului – până nu învățăm să le descoperim – nu facem vânzări … doar ne jucăm!

Avantajele oferite de produs (serviciu) – până nu le simțim în fiecare particulă a nostră – nu facem vânzări … doar ne jucăm!

Caracteristicile tehnice care dau avantajele – până nu le cunoaștem la fel ca și cel care le-a produs – nu facem vânzări … doar ne jucăm!

SuperOamenii de Vânzări (cei care fac vânzările uriașe și comisioane/ bonusuri pe măsură!) lucrează total și radical diferit controlându-și credințele și nu mergând la pas împreună cu cei mulți și fără bani în buzunar!

Pentru a vinde mai mult și mai scump avem datoria să-l facem pe (potențialul) client „să vadă cu ochii minții” … triada: nevoi – avantaje – caracteristici

Atât timp cât nu ne preocupă profund cunoașterea produselor în detaliu (punând în legătură caracteristicile tehnice cu avantajele) și oferirea lor în funcție de nevoile fiecărui (potențialului) client – nu facem vânzări … doar ne jucăm!

Ideea 21: Triada: nevoi – avantaje – caracteristici tehnice – „calea cea dreaptă” în influențarea deciziei de cumpărare

Aceasta este credința mea, dă-mi-o, te rog, pe a ta!

***

curs-online-jpeg

 

 

Dacă vrei să te constriești ca și vânzător profesionist, dă-mi voie să-ți recomand CURSUL ONLINE – METODA DE VÂNZĂRI 3D.

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *