Idei pentru vânzări – 22 – Automatisme ….

24

În esență, vânzările sunt doar relații interumane.

Mărimea și valoarea lor sunt determinate de capacitatea personală a SuperOmului de Vânzări (24autotocontrol și autodisciplină) de capacitatea sa de a genera încredere celui din fața sa în el.

Pentru a înțelege esența vânzărilor (în fond acestea nu sunt inginerie nucleară sau operație pe cord deschis!) îți propun o serie de articole dedicate unor … noțiuni de bază!

Prima: ce vindem – preț sau valoare?

A doua: triada: nevoi – avantaje – caracteristici

A treia: automatisme de vânzări

Avem nevoie ca de aer ca în vânzări să ne formăm automatisme verbale, comportamentale și vestimentare.

SuperOamenii de Vânzări (cei care fac vânzările uriașe și comisioane/ bonusuri pe măsură!) lucrează total și radical diferit controlându-și credințele și acțiunile, nu mergând la pas împreună cu cei mulți și fără bani în buzunar!

Automatismele de vânzări se formează conștient, cerebral, exersând îndelung cu sau fără oglindă, cu sau fără un alt om alături.

Având automatisme vom avea beneficii uriașe în vânzări. Astfel, când suntem față în față cu un om, potențial client sau client, nu vom mai fi concentrați la noi, la ce trebuie să facem sau să spunem.

Vom putea să ne concentrăm la  a asculta pentru a înțelege ce este dincolo de cuvinte, la a interpreta gesturile, mimica, cuvintele- cheie acelui om etc.

Vom fi astfel dedicați 100% doar scopului nostru fundamental – influențarea deciziei de cumpărare.

Ideea 22: Automatismele în vânzări – posibilitatea reală personală pentru a ne pune „la lucru” gândirea.

Aceasta este credința mea, dă-mi-o, te rog, pe a ta!

***

curs-online-jpeg

 

Dacă vrei să te constriești ca și vânzător profesionist, dă-mi voie să-ți recomand cursul video „Vânzătorul profesionist – o realitate (Metoda de vânzări 3D)”.

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *