Idei pentru vânzări – 24 – Lista …

24

24În esență, vânzările sunt doar relații interumane.

Mărimea și valoarea lor sunt determinate de capacitatea personală a SuperOmului de Vânzări (autotocontrol și autodisciplină) de capacitatea sa de a genera încredere celui din fața sa în el.

Pentru a înțelege esența vânzărilor (în fond acestea nu sunt inginerie nucleară sau operație pe cord deschis!) îți propun o serie de articole dedicate unor … noțiuni privind vestea neplăcută: munca!

Să ai permanent noi potențiali clienți este o datorie profesională a oricărui om care, cel puțin cochetează, cu ideea de a face vânzări.

SuperOamenii de Vânzări (cei care fac vânzările uriașe și comisioane/ bonusuri pe măsură!) lucrează total și radical diferit controlându-și credințele și acțiunile, nu mergând la pas împreună cu cei mulți și fără bani în buzunar!

Lista de potențiali clienți a unui „adevărat” din vânzări are cel puțin 100 de contacte pentru viitor (dacă vinde produse cu viteză mare de rotație) sau cel puțin 25 dacă vinde produse cu un grad înalt de tehnică sau tehnologie.

De unde luăm contactele? Simplu, din piață!

Când ai Internet la dispoziție, când ai presă economic, când ai cataloage, anuare, federații patronale, instituții publice etc.  la dispoziție … doar fă-ți munca!

Iar când ești în pană mare ieși în cel mai aglomerat punct de trafic din orașul tău, privește … mașinile și notează-ți informațiile de pe cele inscripționate (branduite)!!!!!

Ideea 24: Orinde mergi sau oriunde unde ești rămâi cu privirile ridicate! Doar așa vei avea noi potențiali clienți!

Aceasta este credința mea, dă-mi-o, te rog, pe a ta!

***

curs-online-jpeg

 

Dacă vrei să te constriești ca și vânzător profesionist, dă-mi voie să-ți recomand cursul video – Metoda de vânzări 3D.

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *