Mărturii

Florel Biticu
Florel Biticu Vital Prest SRL Timisoara

Am ascultat cu plăcere și cu mult interes DVD-urile (cele 7). Mai am încă de ascultat dar, ce am ascultat până acum, este excelent. Îmi place modul original al prezentării dar în mod deosebit îmi place accentul pe care îl puneți pe caracterul integru al omului de vânzări. Apreciez sfaturile car pun accent pe suflet și viața curată. Presupun că aveți valori morale creștine bine fundamentate. Vă doresc spor în lucrare și sunt bucuros de achizițiile făcute.
Mulțumesc și să vă dea Dumnezeu spor în toate !

Văduveanu Georgiana
Văduveanu Georgiana ASM Cotnari

O atitudine pozitivă mult mai bună în relația cu clienții mei. O mai bună planificare a obiectivelor pe care le am. O atitudine pozitivă față de mine și a celor din jur. Nota pentru cursul ”Atitudinea mea – Succesul meu” 10!

Stoian Ionut
Stoian Ionut RSM Cotnari

Privind cele 21 de zile in care am completat aceasta aplicatie ma facut sa fiu mult mai pozitiv la intalnirile pe care le-am avut, sa nu mai folosesc negatii ( ceea ce am reusit ), sa zambesc indiferent cat de grea era acea intalnire si cat de pesimisti erau partenerii si ma disciplinat pe mine ca om. Ma bucura foarte mult cursul facut la Sucevita si aplicatiile sau temele primite in urma lui. Pot sa spun ca atitudinea pozitiva chiar este cheia succesului.

Oliver Kancaras
Oliver Kancaras Manager Zepter

Dear Boncioaga,
you are probably the best sales manager in direct sales I have worked with.

Istrate Vasile
Istrate Vasile RSM Moldova Supremia

Recunosc că am conştientizat mult mai bine ce înseamnă poziţia de RSM. Am început să aplic multe din ideile de la curs.

Chiva Adrian
Chiva Adrian Agent vânzări Cristim Constanța

Cred că am asimilat una dintre cele mai bune arme în vânzări, modalitatea de depistare a temperamentelor.

ing. Cosmin Bodeanu
ing. Cosmin Bodeanu Manager Produs SC Liamed SRL

Aplicația este foarte utilă, un foarte bun instrument pentru autocontrol. Personal mi-a provocat o puternică motivare: dacă vrei să schimbi ceva cu adevărat în atitudine poți reusi, prin perseverență, și impunerea unei atitudini pozitive. Mi-a schimbat radical viața, în special în relația cu familia în sensul că suntem mult mai apropiați, mai intelepți și mai iubitori unii cu alții.

Stoian Ionut
Stoian Ionut Cotnari Reg.1

Un curs interesant care mi-a deschis noi orizonturi

Lucoaie Iulius Stefan
Lucoaie Iulius Stefan ”General

Vă mulțumesc sincer ! Rețineți considerațiile noaste alese pentru toate sugestiile Dvs.

Szucs Tibor
Szucs Tibor RSM Ungaria Supremia

Îmi place că îl ţine pe om la loc, este atractiv.

Poteraș Liviu
Poteraș Liviu Echipa tehnică NovaPan

Foarte clar şi pe înţelesul tuturor.

Simona Pascu
Simona Pascu Relații Clienți SC Liamed SRL

Este un exercițiu util și e important să fii consecvent și perseverent astfel încât să obții rezultate pozitive în relațiile cu oamenii. Este important să-ți stabilești acțiunile, să-ți faci un plan, să ții o agenda în ceea ce privește activitatea profesională sau cea personală,  în caz contrar lucrurile merg din inerție dar nu în direcția dorită.

Altfel spus: ” TE TRĂIEȘTE VIAȚA PE TINE!”.

Midoi Carmen
Midoi Carmen Chemark

Bună ziua, tot ce am invățat de la dvs. a fost interesant și benefic. ”Pentagonul puterii manageriale” conține mari adevăruri și care dacă ar fi cunoscute și aplicate pe o scară mai largă, poate (sigur) nu ar mai fi fluctuație de personal așa mare, iar firmele ar avea doar de câștigat.

Farcas Iuliu
Farcas Iuliu ASM Cristim

Sincer, am studiat și analizat cursurile, dvd-urile, și materiale predate de dvs., sunt foarte profesioniste, și recunosc, unele dintre *ponturile* dvs le-am pus în practică, iar rezultatul a fost Pozitiv.
Felicitări, vă apreciez foarte mult pentru munca depusă și implementată în calitatea cursurilor și dvd-urilor dvs.!!!

Ţurcanu Cipriana
Ţurcanu Cipriana Suport Vânzări Supremia

Consider util acest curs deoarece am avut posibilitatea de a-mi sedimenta anumite cunoştinţe cât şi pentru utilitatea informaţiilor atât în viaţa profesională cât şi personală.