Curs ONLINE

Scoala Elementara de vanzari - Powerway

METODA DE VÂNZĂRI 3D

Controlează-ți Propriul Viitor prin Vânzări Adevărate!

Cursul ONLINE METODA DE VANZARI 3D – un algoritm simplu, eficient și verificat

în practică pentru construirea profesionalismului în vânzări,calea sigură spre

comisioanele/bonusurile URIAȘE!

Prețul cursului integral (trei părți – șapte module) este de numai 229 EURO – inclusiv TVA
Prețul pentru o singură parte este de numai 85 EURO – inclusivTVA

Doar pentu COMENZI transmise până în 03.03.2017,  ora 19:00, PREȚ SPECIAL: curs integral (trei părți – șapte module) este de numai 229 EURO 140 EURO – inclusivTVA

Ce vei avea în cadrul cursului ONLINE?

 • 7 MODULE, fiecare conținând:
  • un film de prezentare (aproximativ 6 minute) a obiectivelor modulului;
  • un video (aproximativ 120 minute) structurat pe 3 capitole;
  • un suport de curs (ebook) structurat pe capitole – pdf;
  • două aplicații (exerciții si studii de caz) – pdf;
  • un test online (dacă se realizează punctajul minim 7 – se primește o Diplomă de absolvire)
 • Total: 7 filme de prezentare + 7video (14 ore de fim) + 15 aplicații + 7 teste 

Ce înveți în cadrul acestui curs?

 • prin Modulul 1 – un drum practic, real, posibil de făcut pentru a ști cine ești azi și ce vei deveni mâine ca și vânzător profesionist.
 • prin Modulul 2 – să-ți „construiești” propriul program pentru controlul atitudinii pozitive 24/24, 365/365.
 • prin Modulul 3 – argumente puternice pentru a lua hotărârea de „a-ți construi” ținuta care influențează pozitiv potențialul client sau clientul.
 • prin Modulul 4 – să ai certitudinea că telefonul îți este „un mare prieten” care-ți poate deschide orice ușă aparent închisă.
 • prin Modulul 5 – algoritmul care-ți dă posibilitatea reală de „a citi” în interiorul celui/celei din fața ta ca într-o „carte deschisă”.
 • prin Modulul 6 – să ai certitudinea că îți vei crește rata de succes în vânzări lucrând diferențiat pe bază de temperamente umane și urmând pas cu pas algoritmul propus.
 • prin Modulul 7 – să ai certitudinea că exersând regulile și textele tale, create prin aplicații, finalizarea vânzării îți va aduce comisionul/bonusul dorit.

Clienții noștri:

Vino în elita oamenilor de vânzări români, alăturându-te celor peste 2500 de cursanți

care au testat METODA DE VANZARI 3D prin cursurile față în față

și care au constatat eficiența acesteia în România, cu români,

prin comisioane / bonusuri incredibil de mari.

Webinar - Powerway

Sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

În „lumea liberă” am luat viaţa de la capăt şi prima mea meserie a fost – agent vânzări (am fost unul din cei mulţi şi celebrii, la vremea aceea, Zepter Internaţional România !!!). Veneam dintr-o lume rigidă şi ultraconservatoare (eram absolvent al unui Liceu Militar, al unei Şcoli Militare, al unei Academii Militare) şi a trebuit să învăţ totul de la început, după alte norme şi reguli faţă de cele în care am fost educat.

M-a durut foarte puternic acest proces de adaptare dar am mers necondiţionat mai departe şi, se pare, că mi-am făcut bine treaba fiind promovat în 1996 Directorul Vânzări Programul Stainless Steel (peste 2 000 colaboratori, peste 200 manageri, în medie – 1 000 000 DM, vânzări lunare).

În 1997 am demisionat şi am luat-o iaraşi de la început, de data acesta în ceva care e posibil ca ţie să nu-ţi placa, Amway România. Orice părere ai despre MLM eu ţi-o respect dar, în ceea ce mă priveşte, iar am ajuns la vârf – în 1999 eram între primii 30 din România.

În ianuarie 2000 m-am oprit şi, datorită acestor două şcoli de vânzări de elită, am avut curajul să plec pe cont propriu în resurse umane inventând cursuri: iniţial, „Imaginea angajatului – imaginea firmei”, apoi “Atitudinea mea – succesul meu” şi, în iulie 2000, „Vânzătorul profesionist – o realitate”.

Acest cursuri le-am derulat numai cu grupe mici (6-10 cursanţi) pentru peste 200 de firme şi numai „Vânzătorul profesionist – o realitate” a însemnat peste 150 grupe de curs şi peste 2 000 de cursanţi.

Din 2004, pe baza a ceea ce am învăţat de la cursanţi (orice curs începea cu o evaluare „clientul misterios”) şi din organizarea vânzărilor din firmele acestora, am dezvoltat consultanţa în Proiectarea/Reproiectarea sistemului de vânzări pe care am realizat-o cu peste 40 de firme.

De aceea acum, am curajul să cred, că îţi pot fi util şi ţie!

Tu decizi!