O altfel de şedinţă săptămânală de vânzări

SEDINTA SAPTAMANALA www.desprevanzari.com

Şedinţele săptămânale de vânzări sunt vitale pentru echipele de vânzări! Este o certitudine pe care o are fiecare Manager Vânzări adevărat. Este calea lui reală de a fi conducătorul unui grup de oameni de vânzări care are încredere totală în el. Şi nu în ultimul rând, este timpul şi locul potrivit pentru pentagonul puterii manageriale Focalizează-i!, Motivează-i!, Controlează-i!, Dezvoltă-i profesional!, Dezvoltă-i uman!.

Mă bucur să ne întâlnim sau să ne reîntâlnim şi îţi sunt recunoscător pentru minutele pe care le vom petrece împreună pe această cale.

În articolul anterior am dezvoltat acele 25 – 30 de minute determinante, miezul şedinţei săptămânale, în varianta clasică pe care teoretic cel puţin o ştim cu toţii.

Astăzi îmi doresc să-ţi deschid porţile spre un alt tip de miez. Cel bazat pe un cu totul alt mod de a desfăşura şedinţe. Este vorba de a folosi cursuri de vânzări video.

 

  1. SEDINTA SAPTAMANALA www.desprevanzari.comMiezul (25-30 minute) (Varianta video):

 

De ce am apela la o asfel de variantă?

În primul rând, oricât ai fi de bun vorbitor, oricât ai fi de bun motivator, la un moment dat, vei intra în probleme pentru că vei plictisi oamenii tăi de vânzări. Şi este normal să fie aşa, e cursul firesc al vieţii! Pur şi simplu, pentru că intervine, de cele mai multe ori, păguboasa obişnuinţă.

Şi tu, dacă mănânci ceva câteva zile la rând, chiar dacă iniţial îţi place, la un moment dat vei refuza acel fel de mâncare. Ajunge, m-am săturat de asta! Vreau altceva!

La fel sunt şi oamenii tăi de vânzări! Ajunge, m-am săturat de asta! Vreau altceva!

Cât crezi că poţi fi de creativ ca în fiecare din 52 de săptămâni să faci o altă şedinţă? La un moment dat chiar şi tu vei ajunge la „Ajunge, m-am săturat de asta! Vreau altceva!”

Aici ai deja opţiuni. Fie abandonezi să faci şedinţe săptămânale (incredibil în cât de multe firme s-a întâmplat acest lucru în ultimii ani de „hăbăuceală” economică!), fie cauţi o soluţie.

Şi aici ai opţiuni. Se numeşte – persoana a treia sau expertul din afara oraşului. Poţi să apelezi din când în când la un altul, fie din interiorul sau exteriorul firmei, fie la un curs video, de vânzări sau dezvoltare personală.

Soluţii există! Iar cea mai proastă este să abandonezi şedinţele sau să le transformi în veşnicele şi celebrele neîncasate, de fapt, plânsul general.

Pe de altă parte, în foarte multe firme, din comoditate intelectuală sau neştiinţă (ignoranţă) şedinţele de vânzări, în general, iar cele săptămânale, în special, sunt subiecte interzise. De cele mai multe ori, mi s-a dat ca argument suprem pentru această stare jalnică „Astea merg dacă vinzi ţigări şi pufuleţi! În domeniul nostru, undem vindem… altfel stau lucrurile!”. De acord, aveţi dreptate! În „vânzări de nave cosmice şi inginerii nucleare” nu sunt oameni! Sunt, ce?

SEDINTA SAPTAMANALA 2 www.desprevanzari.com

Atunci, propunerea mea este foarte simplă: cursul meu video de vânzări „Vânzătorul profesionist – o realitate (Metoda de vânzări 3D)”.

Este vorba despre bazele profesionalismului în vânzări. În 13 ore de film (7 DVD-uri) am pus experienţa acumulată în aproape 18 ani de vânzări efective, în piaţă, cursuri de vânzări cu peste 2000 de oameni de vânzări şi consultanţă pentru (re)proiectarea sistemului de vânzări în peste 50 de firme.

Gândeşte-te! Dacă vizionezi cu echipa ta în şedinţa săptămânală 20 de minute dintr-un DVD, vei avea 21 de săptămâni asigurate din punct de vedere cunoaştere profesională şi motivare.

În plus, ai un CD Bonus cu documente de lucru şi control.

Tot ce ai de făcut, este doar să le foloseşti! 7 DVD-uri şi 1 CD!

Dar cel mai bine, intră pe http://powerway.ro/index.php/vanzatorul-profesionist.html/ şi ai la dispoziţie 8 demo-uri video (aproximativ 3 minute fiecare). Sunt convins că un om de talia şi cu experienţa ta va putea constata, după 24 minute de film, cât îi este de util echipei sale de vânzări.

Am o veste bună! Pentru abonaţii acestui blog acord un bonus de 20%, deci preţul pentru aceştia este de numai 392 lei+TVA (inclusiv livrarea şi o garanţie de mulţumire de 30 zile).

Recapitulând, propunerea mea pentru a avea şedinţe săptămânale reuşite, cu viaţă şi entuziasm pentru echipa ta de vânzări, înseamnă:

-pasul 1http://powerway.ro/index.php/vanzatorul-profesionist.html/ – 8 demo-uri video

-pasul 2 – abonează-te la acest blog – butonul roşu din dreapta, sus – Da, trimite-mi noile articole

prin abonare, vei primi în fiecare săptămână două articole: marţi, despre Sistemul de vânzări iar joi, despre Şedinţele de Vânzări

pasul 3 – trimite-mi un email la boncioaga.aurel@gmail sau dă-mi un telefon la 0744 564998 cu comanda ta care are bonus de 20% şi garanţie de mulţumire de 30 zile.

Construieşte-te!

PS

Iar dacă unul din principiile tale este de a ajuta oameni, uite ce îţi propun!

Trimite adresa acestui articol, http://powerway.ro/o-altfel-de-sedinta-saptamanala-de-vanzari/, partenerilor tăi (distribuitori sau revânzători ai produselor sau serviciilor tale care ştii că ar putea mult mai mult dar debusolarea este strategia lor de existenţă, furnizori care de multe ori te chinuie deşi tu eşti clientul care le plăteşte existenţa), şefilor tăi, colegilor sau prietenilor tăi şi dă-le posibilitatea să citească.

Dacă îţi vor transmite înapoi un „Mulţumesc” respectă-i, preţuieşte-i, strânge relaţiile cu ei pentru că sunt oameni care au valori morale. Dacă nu …

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *