Să recapitulăm împreună (1) – De la dorință la vis

Dorinta - Vis - Solutii

Au trecut trei luni de când am început noua categorie de articole dedicate Managerului Vânzări, profilului său moral și profesional. Iar acum, la final de an, cred că merită să trecem în revistă, împreună, cum a fost să fie.

 Am vrut să-ți ofer credința mea despre ceea ce înseamnă un conducător de oameni valoros care e hotărât să dea sens vieții sale și a vieților celor pe care îi conduce. Este vorba de Managerul, în general și Mangerul Vânzări, în special, care are ca țel personal să aducă valoare oamenilor care i-au fost încredințați, să-i ducă pe drumul împlinirii lor personale.

 De aceea am început prin a-ți propune (nu vreau să te învăț, eu vreau doar să-ți generez întrebări!) definirea succesului personal prin șase planuri, concomitent.

 Apoi, ți-am oferit credința a ceea ce înseamnă succesul managerului, în general și succesul Managerului Vânzări, în special.

 Și pentru  a da o finalitate acestor gânduri, am făcut un prim pas prin a-ți oferi  o variantă inedită (urăsc Copy Paste , eu vreau să-ți ofer ceva nou, ceva pe care nu l-ai mai întâlnit până acum pentru că îmi aparține în totalitate, este doar creația mea!) despre procesul acțiunii umane.

 Acceleratorii actiunii umane www.desprevanzari.comIar pasul următor a fost mecanismul acțiunii umane la nivel conștient și subconștient.

 Iar o noutate este și cea referitoare la acceleratorii acțiunii umane – necesitatea, catalizatorul (dorință – vis) și stabilizatorul.

 Iar, dacă este să înțelegem conceptul de vis (știu că în România, să abordezi visul este privit ca o ciudățenie umană!) și să-l punem în viața noastră acolo unde chiar merită, atunci, te rog, urmărește un video de doar 6 minute.

În schimb, cred că pot fi 6 minute importante pentru tine dacă dai pentru o minte deschisă.

Vizionare plăcută!

Constuiește-te!

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

2 thoughts on “Să recapitulăm împreună (1) – De la dorință la vis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *