Să recapitulăm împreună (2) – De la vis la soluții

ART 13a Atitudine Autoeducare

Continuând trecerea în revistă a articolelor din ultimele trei luni dedicate profilului moral și profesional al Managerului Vânzări, dă-mi voie să-ți reamintesc că ți-am oferit și credința mea despre mecamismul acțiunii Managerului Vânzări.

În același spirit, mi-am dorit să-ți ofer o interpretare inedită a limitărilor succesului personal.

(Nu-mi permit să afirm “te învăț”pentru că sunt conștient că tu ești un om capabil, cu realizări în viața ta, de la care eu pot învăța mult mai multe, de aceea eu îmi doresc doar să-ți generez întrebări la care, dacă vrei, sigur îți vei da răspunsurile care îți convin și pe care le meriți!).

ART 13a Atitudine AutoeducareIar pasul următor, a fost trecerea la practică, la ceea ce este de făcut pentru construirea succesului personal. Am curajul să cred că primordial merită să ne concentrăm pe diminuarea până la excluderea din viața personală a filtrelor nenorocite ale acțiunilor noastre: lipsa autoeducării și atitudinea negativă.

Iar în ceea ce privește partea practică pentru Manager, în general, mi-am dorit să-ți deschid o poartă prin Stabilizatorul mecanismului acțiunii managerului.

 Iar dacă este vorba de drumul de la un vis la soluții, dă-mi voie să-ți ofer un video de doar 3 minute dar, aceste câteva minute,  pot să-ți dea un alt sens pentru viața ta.

Vizionare plăcută!

 Constuiește-te!

by administrare

Mulţumesc pentru vizită şi mă bucur să te cunosc, cel puţin pe această cale! Numele meu este Aurel Boncioagă şi sunt „de vânzări” şi în vânzări din 1994 de când am demisionat din Armata Română (am fost ofiţer MapN, iar ultima funcţie a fost de lector universitar în Institutul Militar de la Braşov).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *