Abonează-te

Descarca gratuti

Transformă-ți

capacitatea managerială

în … măiestrie!

Abonează-te la blogul Powerway si
BONUS: PDF gratuit – Sistemul de vanzări

Descarcă gratuit

desen_sedinte2

 

Oamenii de vânzări sunt anormali, dar în sensul bun al cuvântului: sunt capabili de autocontrol, automotivare, autoperfecţionare, etc.

          Oamenii de vânzări, rămân oameni făcuţi din muşchi, carne, celule, emoţii şi sentimente. Viaţa dură şi epuizantă din vânzări, propriile probleme generate de familie, prieteni, societate, de tot ceea ce înseamnă cotidian, îl macină încet, încet şi pe cel mai dur din vânzări iar pe cei mai mulţi…

Şi atunci, ca oricare alţi oameni, şi cei din vânzări au nevoie de un suport mental şi spiritual puternic iar Managerul lor Vânzări este cel care are datoria profesională, în primul rând, să li-l dea prin şedinţele de vânzări.

          Pe de altă parte, într-un mediu profesional motivaţional – şedinţele de vânzări – Managerul Vânzări poate să transfere echipei sale rezultatele muncii sale anterioare de organizare şi planificare.

Nu în ultimul rând, Managerul Vânzări poate să le fie util oamenilor din vânzări dacă îşi stabileşte ca obiectiv de atins, prin şedinţe, şi dezvoltarea abilităţilor lor profesionale.

Cum se întâmplă toate acestea?

———–

Abonează-te la blogul Powerway  și vei primi gratuit două .pdf –uri – Ședințele de vânzări și Sistemul de vânzări.

Ulterior, săptămânal, vei primi trei noi articole:

  • în zilele de marți – dedicat Managementului Vânzărilor;
  • în zilele de joi – dedicat sugestiilor pentru a vinde mai mult și mai scump;
  • în zilele de sâmbătă – un video de 2-3 minute dedicat profesionalismului în vânzări al oricărui om care vrea să vândă ceva, cuiva.